Målservice - En fotbollsälskares bästa vän

Få koll på alla matcher med målservice

Nu när fotbollssäsongen har dragit igång så är det mängder av matcher, cuper, ligor och landslag som turas om. Det kan därför ibland vara svårt att hålla koll på exakt när vissa matcher spelas. För oftast har man ju koll på sitt egna lag och de matcher som det skall spela. Men om man är intresserad av det mesta inom fotbollen så vill man veta när alla matcher spelas. För även om du främst är intresserad av Premier League så kan det vara intressant att veta vem som vann det där Milanoderbyt, El Clasico eller hur det egentligen går för Christoffer Nyman och hans Eintracht Braunschweig i Tyska tvåan.

Använd dig av en målservice

Som tur är så lever vi idag i ett digitalt samhälle där det är enkelt att hålla koll på alla matcher som spelas över hela världen. Tjänster inom målservice är ett måste för varje fotbollsentusiast idag. Då får du på ett enkelt sätt koll på all fotboll idag. Du kan även se direkt när ett lag har gjort mål i en viss match, något som kan vara intressant att se om du har ett aktivt bet eller en stryktipsrad du vill hålla koll på.

För oss på Fotbollsbloggen så är en målservice värd allt guld i världen då man vill hålla koll på allt från Allsvenskan och Superettan till Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga.

målservice

Playoffspel för Sverige

Om du inte har möjlighet att kolla på tv-sändningarna från playoff-matcherna mellan Sverige och Italien så kan du använda dig av en målservice för att få uppdateringar när, förhoppningsvis, Emil Forsberg sätter en till frispark med ”vobbel-tekniken” där bollen ändrar riktning flera gånger under färden och gör det svårt för målvakten att rädda.

Den första matchen mellan Sverige och Italien spelas fredag 11 November med matchstart klockan 20.45 och returen spelas måndag 13 November klockan 20.45. Förhoppningsvis kan Sverige se till att hålla nollan i det första mötet för att förbättra sina chanser att gå vidare till VM i Ryssland på fler gjorda bortamål om resultatet skulle vara kryss efter två matcher.