Harry Kane bästa målskytt

Harry Kane blev Tottenhams bästa målskytt i Premier League

Under helgen slog Tottenham enkelt Everton med hela 4-0. Under matchen stod skyttekungen Harry Kane för två nya mål. Detta innebär att han nu är Tottenhams bästa målskytt under Premier League-eran med sina 98 mål.

24-åringen fortsätter att slå rekord, tidigare under 2017 blev han även den bästa målskytten i Europa under året och slog spelare som Leo Messi och Cristiano Ronaldo. Han gjorde det genom imponerande 8 hattricks under året. Faktum är att endast fem spelare i Premier League har gjort fler hattricks i sina karriärer än vad Kane gjorde under hela 2017.

Evertons försvar fallerade

Everton som har ryckt upp sig under nya tränaren och satt försvarsspelet hade inte en chans i den här matchen. Försvarsspelet fallerade totalt och hela fyra mål släppte man in bakom en stackars Pickford som inte fick mycket hjälp av backlinjen.

Heung Min Son och Christian Eriksen stod för de andra målen och samtliga i toppfyran i Tottenham bidrog med antingen mål eller assist i matchen. En riktigt vass offensiv när man får till det.

Kommande matcher för de båda lagen i Premier League är: Southampton – Tottenham och Everton – West Brom. Alla poäng är livsviktiga för Tottenham i toppstriden så man behöver ta med sig samtliga i mötet med ett formsvagt Southampton.