Dags för Fantasy Premier League Gameweek 18

Matcherna i Premier League duggar just nu tätt under December månad med helgomgångar plus en hel del veckoomgångar. Det innebär ett hektiskt schema även för alla de som spelar Fantasy Premier League. Men det innebär även att vi hobby managers får göra ändringar i vårt lag för att försöka kräma ur så många poäng som möjligt ur varje omgång.

Nyligen så passerade de bästa spelarna 1000 poäng vilket är många fler poäng än de flesta av oss. Men säsongen är lång och andra halvan kan innebära stora kliv i rankingen om man lyckas pricka rätt med sina spelarval, kaptensval och användning av wildcards.

Dags för Gameweek 18

Under vecka 18 så är den största matchen mellan Manchester City – Tottenham. Manchester City har så här långt krossat allt motstånd i Premier League men man skall komma ihåg att Tottenham har en väldigt hög högstanivå när man får till det. Man har även en Heung Min Son som under de senaste två veckorna har plockat 16 + 8 poäng när han återigen fick förtroende i startelvan.

Andra spelare som just nu verkar vara i bra form är också Riyad Mahrez i Leicester som under vecka 18 möter Crystal Palace på hemmaplan, är det en ny succé som väntar? Burnley är också ett lag som har gått bättre än förväntat i år och framför allt försvarsspelarna har plockat mycket poäng samtidigt som man är väldigt billiga. Nu möter man ett formsvagt Brighton på bortaplan och det finns återigen en stor chans att det blir en hållen nolla för laget.

Rekommendationer

Nedan hittar du våra rekommendationer för Gameweek 18 i Fantasy Premier League.

Backar: Byt in någon utav Burnleys backar t.ex. Tarkowski som spelar varenda minut i laget och kostar endast 4.7 miljoner.

Mittfältare: Riyad Mahrez, Leicester, som möter Crystal Palace på hemmaplan och visat upp bra form. Kostar 8.5 miljoner.

Anfallare: Lukaku, Man Utd, som i senaste matchen återigen gjorde mål efter en svacka. Stor chans att han återigen kommer att börja göra mål. Kostar 11.3 miljoner.

Gameweek 18 Fantasy Premier League
Gameweek 18 Fantasy Premier League