Oddsbonusar Sverige - Italien

Hitta den bästa bonusen: Sverige – Italien

På fredag smäller det äntligen! Det är dags för Sverige – Italien att mötas i det första av två möten som skall avgöra vem som får åka till Ryssland och spela VM. Italien som inte har missat ett VM-slutspel på hur länge som helst är skyhöga favoriter och Sverige för förmånen att gå in i dubbelmötet helt utan press.

Sverige saknar Mikael Lustig på högerbacken efter ett onödigt gult kort i sista gruppspelsmatchen mot Holland när han ansågs maska vid ett inkast, det gula kortet innebar en match avstängning då han hade samlat ihop totalt tre gula kort. Italien saknar även de viktiga spelare och Serie A’s nuvarande skyttekung Ciro Immobile skadade sig i sista matchen inför playoffmötet med Sverige. Immobile är dock uttagen i Italiens trupp och kanske får vi se honom i returen.

Så ser oddsen ut inför matchen

Italien är oddsfavoriter att vinna det första mötet trots att Sverige har varit starka på sin hemmaplan under kvalet. Det återstår att se vem som vinner matchen men vad som är klart är i alla fall att Sverige gärna håller sin nolla och att Italien har mycket att vinna i att göra ett bortamål.

Låt oss ta en titt på hur spelbolagen väljer att oddssätta den här matchen:

Betsson: 3.35 / 3.10 / 2.31

Bet365: 3.50 / 3.10 / 2.37

LeoVegas: 3.45 / 3.15 / 2.40

Redbet: 3.40 / 3.05 / 2.15

Oddsen är gällande i skrivande stund och kan förändras ju närmare matchen vi kommer. Men som vi ser så erbjuder Bet365 högst odds på att Sverige vinner matchen till hela 3.50 gånger pengarna. LeoVegas erbjuder bäst odds på krysset och att Italien vinner till 3.15 respektive 2.40 gånger pengarna.

Aktivera en oddsbonus

Om du vill spela på matchen mellan Sverige – Italien kan det vara en bra idé att aktivera en insättningsbonus för att fylla på ditt konto att spela med. Men glöm inte att läsa på vad som gäller för oddsbonusar innan du aktiverar den. Olika spelbolag erbjuder olika varianter av bonusar och beroende på vad du väljer så kan du bland annat dubblera din insättning eller få riskfria spel.

Att dubblera din insats innebär att spelbolaget lägger till lika mycket pengar som du sätter in på ditt konto. Så om du sätter in 500 kr till en insättningsbonus på 100% så får du 1000 kr att spela för. Många spelbolag erbjuder även riskfria spel vilket innebär att du kan satsa pengar på ett resultat i en match och om det slår in så vinner du pengarna och om du förlorar så får du tillbaka din insats.

Speltips på matchen

Hur går det då i matchen? Sverige har varit starka på sin hemmaborg Friends Arena och vi vet att det kommer att vara fullsatt och förhoppningsvis en fantastisk stämning. Italien har inte imponerat i kvalet så här långt och efter att ha blivit utspelade av Spanien i båda mötena i gruppspelet är kritiken mot Gli Azzurri nära.

Jag tror att Sverige kan ha chans att i alla fall få med sig ett kryss i den här matchen men att man kommer att fokusera på att hålla sin nolla i matchen. 1-1 känns som ett resultat som ligger nära till hands och ett resultat som främst Italien skulle vara nöjda med. Som vi såg tidigare så gav det resultatet bäst odds hos LeoVegas till 2.40 gånger pengarna.