Garanterad vinst på sport betting

Ett garanterat sätt att vinna pengar på din betting

Marknaden för sportspel är idag enorm och vi matas dagligen med budskap om jackpottar, insättningsbonusar och gratis kalsonger om du registrerar dig hos spelbolagen. Ibland kan det vara svårt att nå upp till de omsättningskrav som krävs för att du skall kunna ta ut din bonus.

Hur ska man då utnyttja spelbolagens bonusar på bäst sätt? Är det omöjligt att vinna mot spelbolaget när du använder dig av en bonus? Absolut inte, smarta ekonomer har lyckats knäcka koden för hur man garanterat kan tjäna pengar med sportbetting.

Matched betting – tjänsten för garanterad vinst

Matched betting kallas det som man använder för att garantera sin vinst över tid. Det är en tjänst som hittar matcher mellan två lag där oddsen på olika spelbolag är så gynnsamma att du kan satsa på alla resultat och oavsett vilket som slår in så vinner du pengar.

Riskfriapengar.se kan du läsa mer om just matched betting och de guidar dig genom vilka bonusar du skall aktivera och vilka matcher du skall satsa på för att garantera din vinst.

Så fungerar det

För att den här tjänsten skall fungera så måste du själv först investera mellan 5 000-10 000 kr som du använder för att aktivera insättningsbonusar, dessa får du tillbaka senare när dina bonusar är klara. De flesta spelbolagen dubblar dina pengar vilket innebär att du sedan kan ha 5 000-10 000 kr extra i bonus att spela med. Det är just den här bonusen som du vill åt.

När du har registrerat dig hos totalt två spelbolag så handlar det om att hitta odds som gör att du är framgångsrik oavsett vilket lag som vinner. På det första spelbolaget så spelar du på att hemmalaget vinner och på det andra spelbolaget spelar du på att det andra laget vinner. Du kommer alltså att vinna på det ena kontot och förlora på det andra, men totalt sett över både dina konton går du plus i pengar.

Tjänsten hjälper dig då med att matcha dessa spel mellan spelbolagen för att hitta var du kan utnyttja sidornas odds. I slutändan handlar det om att ditt konto på något av spelbolagen skall ha gjort klart omsättningskraven för att du skall kunna ta ut dina dubblerade pengar.

Insättningsbonusar

Grundbulten i det här systemet är insättningsbonusarna det är därför viktigt att du hitta den bästa dealen för tillfället. Bonusar kan förändras och det gäller därför att tydligt se vilken som är bäst. Detta gör du på enklast sätt vi en sida som sammanställer och uppdaterar aktuella bonusar som spelbolagen erbjuder.